Help Ana met beide voeten op de grond!

Dit zijn de voeten van Ana, één van de meisjes die sinds november 2017 in ons gezin wonen. Ana is geboren met een afwijking aan haar beide voeten waardoor ze continu op haar tenen loopt. Dit veroorzaakt problemen in haar houding (met als gevolg) rugklachten.

Om te zorgen dat Ana haar hele voetzolen gaat gebruiken tijdens het lopen zijn er 4 operaties nodig, twee aan beide voeten/onderbenen en daarnaast intensieve fysiotherapie.

Dit zijn de te verwachtte kosten van de operaties en revalidatie:

Operatie 1 en 2 aan beide benen: 1.300 euro per been/voet, 2.600 euro voor beide benen/ voeten.
Operatie 3 Rechtervoet: 3.225 euro
Operatie 4 Linkervoet: 2.150 euro
Revalidatie fysiotherapie: 500 euro (schatting op basis van 12 weken fysiotherpie, 3 x p/w.)

Totale kosten: 8.475 euro

Help(t) u/jij mee om deze operaties mogelijk te maken? Dat zou geweldig zijn..!

U kunt een gift overmaken op het IBAN nummer van Stichting Obed: IBAN: NL89 RABO 0302 4139 95 o.v.v. Operatie Ana

Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op via rianne@stichtingobed.nl